GEZE Digital Building Days 2022: Virtuell, internasjonal messe for arkitekter, planleggere og fag.

Å opprettholde en personlig utveksling med kunder, lytte til deres utfordringer i det daglige arbeidet, deres ønsker og behov og tilby skreddersydde løsninger for dem - dette er de tradisjonelle målene for våre personlige konsultasjoner. For å gjøre dette mulig til tross for all avstand siden begynnelsen av pandemien, lanserte GEZE GEZE Studio i fjor, et sted for multimediale fagforelesninger, opplæringskurs og paneldiskusjoner av bransjeeksperter. Derfra inviterer selskapet nå arkitekter, planleggere og faglærte til en digital egenutstilling, Digital Building Days, fra 17. til 19. mai 2022.

Produktdemonstrasjoner, monteringsdemoer og direktelinje til kunden

Deltakerne møtes på en digital arrangementsplattform hvor det er satt opp en virtuell messestand med de viktigste nyhetene og et tverrsnitt av produktspekteret. Et rammeprogram med en blanding av levende forelesninger, diskusjonsrunder og monteringsdemoer fullfører programmet. For at personlig kontakt ikke skal neglisjeres, tilbyr Digital Building Days også et bredt spekter av kommunikasjonsmuligheter i tillegg til disse live streaming-funksjonene og tilgang til virtuelle produktverdener, som deltakerne kan kontakte GEZE-spesialistene med. 

Påmelding til Digital Building Days (EN)

Nytt kundefokus hver dag - fokus på fag fra dag èn

Fordi prosessorer ofte har andre utfordringer og derfor andre interesseområder enn arkitekter og planleggere, fokuserer messen hver dag på en annen målgruppe. Og fordi GEZE også har mange kunder i ikke-tysktalende land, vil de viktigste forelesningene og temaene bli gjentatt på engelsk for utenlandske planleggere og fagfolk på messens tredje dag.

Fag i Tyskland er begynnelsen: Etter velkomsten av Björn Kage, administrerende direktør for salg i Tyskland, begynner presentasjonen av den nye TS 5000 SoftClose dørlukkeren. Etter en fagforelesning om temaet brannvern og barrierefrihet og en monteringsdemonstrasjon av TS 5000 ISM, følger lunsjpausen. Deltakerne kan bruke dette til en omvisning i den virtuelle produktverdenen. Fra kl. 13.00 fortsetter presentasjonen av GEZE Revo.PRIME karuselldør. En monteringsdemo for Revo.PRIME, en live ekspertdiskusjon om emnet "godkjenning i enkeltsaker" og innsikt i produksjon avrunder messens første dag.
 

Andre messedag: Arkitekter og planleggere i fokus

Ting blir interessant for planleggere fra Tyskland onsdag 18. mai. Etter å ha startet med en hilsen fra Björn Kage, administrerende direktør for salg i Tyskland, og en ekspertdiskusjon om temaet "Fremtidens levedyktige bygninger", vil formiddagens fokus være på kvalitetssikring av sikkerhetsrelaterte produkter fra GEZE. Dørlukkeren TS 5000 SoftClose vil også bli presentert. Etter lunsjpausen følger produktpresentasjonen av GEZE Revo.PRIME karuselldør. Andre temaer utover ettermiddagen er integrert planlegging med BIM-prosjekter og en live ekspertdiskusjon om risikoen for “mangelfull sertifisering”. Dagen avsluttes med et foredrag om temaet “Energieffektiv konstruksjon – med intelligent vindusventilasjon!”.