Start av DHBW-studier 2018: Gjennom GEZE-døren, inn i en vellykket karriere med framtid

muligheten for et dobbelt studieprogram hos GEZE som kombinerer studier med praktisk erfaring. Suppler det du lærer på forelesnigene med praktiske og morsomme emner. Du kan være med på å forme din egen fremtid med gode utsikter. I dag ønsker vi velkommen 12 nye studenter fra DHBW (Cooperative State University) til sju studieprogrammer.

Begynnelsen på en suksessfull fremtid: Studier og praktisk erfaring i ett. De 12 nye studentene fra DHBW (Cooperative State University) som deltar i det interaktive initieringsprogrammet. Bilde: GEZE GmbH

Begynnelsen på en suksessfull fremtid: Studier og praktisk erfaring i ett. De 12 nye studentene fra DHBW (Cooperative State University) som deltar i det interaktive initieringsprogrammet.

En varm velkomst

De har eksamenspapirene fra høyere udanning klare - og masser av ideer. Dette studiet er ikke begrenset til forelesningene - sannsynligvis er de praktiske aspektene den største fordelen. Studentene på det doble studieprogrammet får all yrkeserfaringen de kan tenke seg hvert semester. Med GEZE har våre 12 nye studenter fra DHBW (Cooperative State University) en moderne, fremtidssikker arbeidsgiver i et toppmoderne miljø, full støtte til en vellykket avslutning og målrettet videreutvikling.

Fremtiden er "smart"

Som en av verdens mest suksessrike og innovative leverandører av produkter og systemer for automatisering, digitalisering og nettverkstilkobling av dører og vinduer, tilbyr GEZE en rekke karrieremuligheter. Vi jobber med framtidsrettede prosjekter som f.eks. smartbygninger, og tilbyr studiekurs i mange forskjellige og internasjonale aktiviteter.

Studieprogrammer for en delt fremtid

Aldri før har så mange smarte og motiverte sjeler begynt en praksisintegrert bachelorgrad på syv fagområder hos oss. For vårt felles mål om å gjøre bygninger til et bedre sted å leve.

  • Forretningsinformatikk
  • Internasjonal virksomhet
  • Mekatronikk
  • Industriteknikk
  • Ingeniørarbeid
  • Elektroteknikk 
  • Digital forretningsadministrasjon

Våre entusiastiske og engasjerte DHBW-studenter føler at de hører hjemme her, de er engasjerte og entusiastiske og sikter mot de beste resultatene. Vi kan hjelpe.

Det vi tilbyr DHBW-studentene:

  • Nyskapende, spennende og ansvarlige prosjekter
  • Oppgaver på "ideelle" områder - når det er mulig
  • Promotering av spesielle ferdigheter
  • Ekstra målrettet støtte i kjernekompetanse og spesialkompetanse
  • Utenlandsreiser: Distribusjon til datterselskaper over hele verden
  • Tilskudd til semestre ved et universitet i utlandet
  • Intensiv støtte til bacheloroppgaver
  • Fritidsaktiviteter og sosialt engasjement

Velg din egen vei

GEZE åpner mange dører for studenter, og lar dem følge sin egen vei. Vi foretrekker å rekruttere spesialister og ledere fra våre egne rekker og utformer opplæringsprogrammene deretter. At et stort antall av dagens GEZE-ledere startet yrkeslivet som DHBW-student beviser hvor vellykket dette systemet er. 

Finn ut mer om en karriere hos GEZE

Hva liker du ved GEZE?

Till Hassel, SAP-konsulent, bilde: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

"At GEZE er så internasjonal gjør arbeidsdagen interessant og variert, og det liker jeg. I tillegg til å jobbe med spennende prosjekter her i Tyskland har jeg blitt betrodd å støtte et prosjekt i datterselskapet i Singapore, som involverer et opphold der på to måneder. Forventningene mine ble overgått." Till Hassel fikk bachelorgraden sin i forretningsinformatikk i 2017 og er nå SAP-konsulent.

Anna Zündel, DHBW Mekatronikkstudent, 2. år, Bilde: GEZE GmbH

Bilde: GEZE GmbH

"Jeg elsker alltid den praktiske jobbingen hos GEZE. Det er en god forandring å komme tilbake til et så behagelig arbeidsmiljø etter universitetsstudiene. En av de viktigste forventningene mine til GEZE var at jeg ville bli støttet under studiene og at jeg ville kunne få mye praktisk erfaring. Dette er oppfylt 100 %. Her lærer jeg å sette det teoretiske innholdet fra universitetsstudiene ut i praksis, sier Anna Zündel, 2. års DHBW mekatronikkstudent. 

Menneskene er den viktigste ressursen vår

Familieforetaket vårt fokuserer på mennesker og deres personligheter, og derfor promoterer vi studentenes individuelle styrker med toppmoderne arbeidsplasser og medieteknologi. Teamene kan møtes raskt og effektivt, for å bli bedre sammen!

GEZE-fellesskapet

"GEZE-læring" er det digitale sosiale nettverket som har vært uunnværlig for DHBW-studenter, lærlinger og praktikanter helt fra begynnelsen. Dere blir ikke bare bedre kjent, knytter bånd og støtter hverandre, plattformen gir også all relevant opplæringsinformasjon og blir vedlikeholdt etter og oppdatert av alle i fellesskapet.